Fi Social!

Kit banda LED inteligenta WiZ, 10W, lumina RGB, 10m, Wi-fi, Type-C, IP20, 8720169077669

Marca: Produse PHILIPS LIGHTING ROMANIA

Cod produs:

872016907766900

173.64 Lei /BUC
Pret fara TVA: 145.92 Lei
Taxa verde fara TVA: 2.6 Lei
SHARE

Revizuieste acest produs

0 din 5
de la 0 persoane
Acest produs nu mai face parte din oferta Euro Vial Lighting.
Descriere

Benzile noastre luminoase RGB de 10 m sunt concepute pentru a se potrivi în spațiile mari și a le înfrumuseța prin intermediul celor peste 16 milioane de culori solide, al modurilor statice și dinamice și al caracteristicilor inteligente. Trebuie doar să le tăiați așa cum doriți, să le așezați pe orice suprafață folosind adezivul furnizat care nu deteriorează și să utilizați aplicația WiZ intuitivă pentru a le controla prin intermediul rețelei Wi-Fi existente. Modurile de iluminare statice și dinamice, reducerea inteligentă a intensității luminoase și programarea luminii vă oferă controlul asupra întregului sistem, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Funcționează cu Google Home, Amazon Alexa și Apple HomeKit pentru cel mai ușor grad de utilizare de până acum.

 

Funcționalități inteligente de iluminare ușor de configurat

Bucurați-vă instant de beneficiile funcțiilor inteligente doar conectând lampa WiZ la rețeaua Wi-Fi. Controlați cu ușurință lămpile atunci când sunteți departe de casă, programându-le să se aprindă și să se stingă automat. Nu este nevoie să instalați un hardware suplimentar, cum ar fi un hub sau un gateway!

 

Certificare Matte

Acest produs este certificat Matter. Îl puteți configura și controla cu platforma dvs. de locuință inteligentă preferată și îl puteți face să funcționeze fără probleme cu alte dispozitive certificate Matter.

 

Configurați lămpile pentru a urma propriul program

Automatizați-vă lămpile inteligente pentru a vă urma rutinele zilnice sau săptămânale. Programați-vă lămpile să se aprindă dimineața sau înainte de a ajunge acasă și țineți-le stinse pentru a economisi energie, atunci când nu sunt necesare.

 

Activați dispozitivele cu mișcare fără a utiliza un senzor

Tehnologia SpaceSense de la WiZ transformă dispozitivele dvs. în senzori de mișcare. Activați caracteristica SpaceSense în aplicația WiZ și lăsați luminile și dispozitivele să se pornească și să se oprească automat, cu detectarea mișcării. Pentru ca funcția SpaceSense să funcționeze, este nevoie de minimum două dispozitive WiZ într-o cameră.

 

Milioane de culori și moduri de lumină în schimbare pentru a vă înfrumuseța ziua

Alegeți orice culoare de lumină care vă place sau pur și simplu aplicați un mod dinamic de lumină pe care l-am conceput pentru dvs. Șemineul sau Oceanul, de exemplu, vă vor ajuta să creați o atmosferă uimitoare și să vă ridicați starea de spirit.

 

Controlați lămpile inteligente de oriunde

Nu trebuie să vă faceți griji dacă lămpile au rămas aprinse în timp ce nimeni nu este acasă. Pur și simplu dezactivați-le de oriunde v-ați afla, cu telefonul inteligent.

 

Sincronizați luminile cu muzica

Lăsați-vă duși de ritm cu funcția noastră de sincronizare a muzicii. Sincronizați fără efort luminile cu melodiile dvs. preferate. Nu uitați, păstrați dispozitivul mobil lângă difuzor pentru o armonie perfectă între sunet și lumină.

 

Bandă luminoasa flexibila care este ușor de instalat

Pur și simplu lipiți banda pe orice suprafață - vitrine, scafe, sub dulapuri și chiar de-a lungul marginilor curbate. Adăugați accente minunate de culoare mobilierului dvs.

Specificatii tehnice Fisa tehnica
Caracteristici generale
Tip produs:
Banda led inteligenta
Caracteristici tehnice
Durata de viata:
15000 ore
Grad de Protectie Internationala (IP):
IP20
Putere:
10 W
Greutate si dimensiuni
Lungime:
10000 mm
Lampi
Culoare lumina:
Multicolora
Dimabil:
Da
LED:
Da
Temperatura de culoare:
RGB
Design
Material:
Plastic
Documentele principale

Solicita un termen de livrare

Cantitatea Dorita (doar cifra)

Prenume

Nume

Numar de telefon

Adresa de email

Am citit si accept Termenii, Conditiile si Politica de Confidentialitate privind protectia datelor .

Solicita o oferta de pret

Cantitatea Dorita (doar cifra)

Prenume

Nume

Numar de telefon

Adresa de email

Alte mentiuni

Am citit si accept Termenii, Conditiile si Politica de Confidentialitate privind protectia datelor .