blog-top-header

27 de ani de Euro Vial Lighting

27 de ani de Euro Vial Lighting

 

Acest articol este despre noi si despre calatoria noastra in domeniul #EchipamentelorElectrice din anul 1996

Este vorba de inceputul nostru si de faptul ca de 27 de ani in acest domeniu ne perfectionam si ne adaptam continuu pietei si mediului in care traim.

De-a lungul anilor, am pus accent pe #echipa, pe resursa umana in ceea ce priveste dezvoltarea companiei. Astfel, si AZI avem colegi care sunt in companie din primele zile de activitate. Pe aceasta cale MULTUMIM echipei Euro Vial Lighting. A reuși în aceste vremuri deosebite nu este o provocare ușoara pentru noi. Echipa trebuie sa fie competitiva cu orice pret, în fiecare zi, ceea ce inseamna ca trebuie sa fim mai buni în fiecare zi și sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientului. Concentrarea pe dezvoltarea echipei si pe relatia noastra cu clientul a devenit o preocupare ce face parte din obiectivele companiei. Este ceea ce facem noi de 27 de ani!

De-a lungul timpului am trecut prin mai multe schimbari:

#Rebranding,                        

 

#SistemuldeCalitate implementat la nivel de companie - un sistem de management in conformitate cu standardul EN ISO 9001 : 2015 in domeniul comert cu echipamente si materiale electrice;

 

    

 

#Digitalizarea mai multor procese de lucru interne, astfel incat sa ne permita sa fim mai buni si competitivi

 

 

 

Dezvoltarea continua a canalului Online shop.eurovial.ro cu implementare de tooluri pentru o experienta placuta a vizitatorului in magazinul online.

Tehnologiile pe care le pot accesa clientii nostri sunt ale celor mai mari producatori din domeniu!

 

Avem un research si evaluari permanente fata de produsele noi, bazate pe tehnologie smart, eficienta energetica, #panourifotovoltaice si #statiideincarcare masini electrice. Solutia este in portofoliul Euro Vial Lighting!

 

Multumim PARTENERILOR nostri, atat Furnizorilor, cat si Clientilor nostri cu care am dezvoltat un parteneriat win-win!

 

....despre recunostinta, ..... despre Euro Vial Lighting, ..... de 27 ani!

 

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting