Fi Social!
Filtreaza produsele
Lampi
Bec inclus

Dimabil

Suspensie Spinner, 1 x E27, alba

Suspensie Spinner, 1 x E27, alba

redo-group-srl.jpg

88.95 Lei

75.61 Lei

Suspensie Sketch, 3 x E27, negru + cupru

Suspensie Sketch, 3 x E27, negru + cupru

redo-group-srl.jpg

335.45 Lei

285.13 Lei

Corpurile de iluminat suspendate, precum lustrele, pendulele şi candelabrele adaugă puncte focale de interes într-un spaţiu şi creează un aer dramatic şi sofisticat. Aveţi în vedere înălţimea tavanului şi dimensiunile camerei când alegeţi un corp suspendat pentru a crea armonie vizuală. 

Pentru un tavan cu o înălţime standard (2.5m-3m), alegeţi o lustră a cărei extremă inferioară cade între 2 şi 2.15 metri deasupra nivelului podelei. În camerele mai mari, precum livingul, puteţi folosi mai multe corpuri de iluminat pentru crea atmosferă şi a separa anumite zone ale camerei. 

Lustra din living poate fi aleasă ca piesă statement, care să atragă privirile şi să completeze eforturile de design. Pentru lustra din dormitor, optaţi pentru un model curbat, cu o lumină difuză şi delicată, şi vezi crea un spaţiu mai relaxant. 

Pentru spaţiile cu un decor tradiţional, clasic sau glamour, corpurile de iluminat cu manopere detaliate şi candelabrele dramatice sunt o alegere fără cusur. În spaţiile moderne sau minimaliste, optaţi pentru lustre LED cu modele simple, fără prea multe elemente de design. 

Solicita o oferta de pret

Cantitatea Dorita

Prenume

Nume

Numar de telefon

Adresa de email

Alte mentiuni